TJÄNSTER

TJÄNSTER OCH PRODUKTER

 

familjefotografering jakobstad
gravidfotografering jakobstad
Bröllopsfotografering

Hemma hos fotografering

 

Boka en avslappnad fotografering i ert egna hem. Funkar perfekt för familjefotograferingar, gravidfotograferingar, Newborn fotograferingar och parfotograferingar.

 

Den här fotograferingen ger er dom där underbara vardagsbilderna där ni bara är tillsammans och gör det som ni annars alltid gör hemma. Dom här bilderna kommer att värma hjärtat extra mycket när man sen ser på dem.

 

Fotograferingen tar 1-2 timmar och jag följer egentligen bara med er i ert hem under tiden. Hemma hos fotograferingar görs inte bara i Jakobstad, alla hem mellan Kokkola och Vasa ligger inom radien. :)

Newborn fotografering

 

Föreviga den korta men så magiska första tiden med er lilla genom en newborn fotografering. 

 

Newborn fotograferingen brukar vara väldigt mysig och lugn. Fotograferingen sker under barnets första veckor i det egna hemmet. Vid bokning av fotograferingen bestämmer vi ett preliminärt datum för fotograferingen som sen flyttas vid behov efter barnets födsel. 

 

I fotograferingen ingår det 10st digitala bilder som redigeras i både färg och svartvitt. Man får själva välja ut bilderna genom ett onlinegalleri och det går även att köpa till bilder utöver. Fototiden som ingår i paketet är upp till 3 timmar och vi följer under hela fotograferingen barnets rytm. Ibland sover bebisen under största delen av fotograferingen och då går det snabbare men inbland är det så spännande att det krävs lite mera tid hihi. 

 

Familjefotografering

 

Boka en härlig fotografering tillsammans med hela familjen. Familjefotografering kan bokas utomhus eller i hemmamiljö.

 

Under en familjefotografering kan man kombinera porträttbilder tillsammans med syskon- och familjebilder till samma pris. Denna fotografering fungerar perfekt att boka när man vill fotografera 1-årsbilder och samtidigt vill ta bilder tillsammans med hela familjen.

familjefotografering
familjefotografering jakobstad
familjefotografering vasa

Gravidfotografering

 

Boka en gravidfotografering i miljö eller i det egna hemmet. Föreviga en av dom mest spännande tiderna i livet med en gravidfotografering. Fotograferingen brukar vara väldigt avslappnad och kan göras ensam, tillsammans med partner och eventuella barn.

 

Fotograferingen kan också bestå av abstrakta bilder med detaljbilder på mage om man inte annars vill vara med på bilden men man vill föreviga magen.

 

Den här fotograferingen kan också kombineras tillsammans med makeup och hårstylingtjänster för en extra lyxig fotografering.

gravidfotografering studio
gravidfotografering studio
gravidfotograf jakobstad

Bröllopsfotografering

 

Som bröllopsfotograf är jag väldigt bohemisk i min redigeringsstil och det viktigaste för mig är känslan i bilderna. Jag erbjuder olika typer av bröllopspaket med endast fotografering men också tillsammans med brudmakeup och brudkamning. I alla bröllopsfotograferingar ingår ett planeringsmöte.

 

Jag erbjuder: olika bröllopspaket från 3h - heldag

bröllopsfotograf jakobstad
bröllopsfotograf vasa
bröllopsfotograf jakobstad

Bröllopsmakeup och brudkamning

 

Vid bokning av bröllopsfotografering kan man även boka brudmakeup och brudkamning. Man kan också boka hår och makeup till brudtärnor.

 

I priset för brudmakeup och brudkamning ingår också provtillfälle.