OM BEAUTYGRAPHY
Beautygraphy

Fotostudio i Jakobstad

 

Studion ligger i centrum av Jakobstad. Adressen är Choraeusgatan 9 och studion ligger där lite gömd på en innergård. Man går in till innergården mellan kyrkan och Kronqvist och sen hittar man dörren på höger sida. 

BEAUTYGRAPHY

 

beauty + photography = beautygraphy

 

"När jag själv gifte mig för två år sedan skulle jag ha velat boka alla bröllopstjänster från ett och samma ställe. Det är så mycket som ska fixas inför ett bröllop och det var inte det lättaste att boka in fotograf, makeup artist och frisör samt att sen få tiderna att passa för alla.

 

Vi fick sen en helt underbar bröllopsdag eftersom vi hittade så duktiga personer som hjälpte och fixade. Men efter bröllopet föddes en idé. 

 

Jag ville starta ett företag som skulle erbjuda både fotografering och stylingtjänster för bröllop så att brudpar bara skulle behöva kontakta och lära känna en person till deras bröllopsdag. Innan jag tänkt ut konceptet helt klart fick jag min första förfrågan genom min blogg och efter det så har resan bara fortsatt.

 

Nu är det två år sedan jag startade företaget. Jag är så tacksam över att jag tog steget att bli företagare för jag har fått träffa så många underbara människor och fått vara med om så många fantastiska ögonblick."

 

Michelle Blomqvist

 

BEAUTYGRAPHY

 

Välkommen till fotostudion som ligger i Jakobstads centrum.

 

Jag gör också gärna uppdrag på andra orter än Jakobstad.

KONTAKTA MIG

Choraeusgatan 9

68600 Jakobstad

 

michelle@beautygraphy.fi

 

+358 405 760 339

ÖPPETTIDER

 

Studion är öppen enligt överenskommelse. Jag är ofta ute på härliga arbetsuppdrag och kan därför inte hålla öppet hela tiden. Om du vill boka en tid, kolla på produkter eller bara hälsa på kan du slå mig en pling.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.